Lösemi Hastası Emine Gümüş’ün Mutluluğu

Lösemi Hastası Emine Gümüş’ün Mutluluğu

5 years ago 1 0 1983

Kanserle Mücadeleyi Destekleme Derneği olarak lösemi tedavisi gören 9 yaşındaki Emine Gümüş’ün isteklerini yerine getirdik.

Aydın İli Koçarlı İlçesi Kızılcabölük Mahallesinden İzmir Ege Üniversitesi Hastanesi Tülay Aktaş Onkoloji Hastanesine gelerek Lösemi tedavisi gören ve iyileşme gösteren 9 yaşındaki Emine Gümüş derneğimizi arayarak Derneğimizden Kıyafet ve PRO”PRBT 910 Tablet PC talebinde bulundu.

 

Tedavisi devam eden ve morale ihtiyacı olan Emine Gümüş’ün  isteğini kırmayan Kanserle Mücadeleyi Destekleme Derneği Başkanı Mevlüt Yılmaz, Emine’nin isteklerini yerine getirdi.

Dernek Müdürümüz Dilek Yılmaz, Çocuk Onkoloji B.D. Poliklinik. Başhemşiresi Esin Açıkel’in de katılımıyla hediyeler Emine Gümüş’e verilmek üzere Babası Ayhan Gümüş‘e teslim edildi.

Dernek Başkanımız Mevlüt Yılmaz, yaptığı açıklamada, ” Emine’nin iyileşmesi bizi çok mutlu etti. Dernek olarak elimizden gelen desteği veriyoruz. Emine’yi ziyaret ederek moral verdik.  İsteğini yerine getirmekten mutlu olduk. Tüm lösemi hastalarımıza Allah şifa versin. Her zaman yanlarında olacağız” dedi.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x